Lloc: La Masia del Cabrit
Mestre Siberià: Cesk
Siberians: Bosch, Met, Fel, Joel, Yak i Martí.
Cuina: Tradicional catalana.
Quant xiula: 25-30€
Enmig d'una zona industrial, apareix sense esperar-t'ho una masia restaurada on si menja d'allò més bé.
Uns primers on destaquen unes amanides molt elaborades i molt complertes, i sobretot un segons on podríem destacar qualsevol tipus de carn a la brasa, el cabrit i què dir dels cargols ! (sense comentaris).
No ens cansarem mai de menjar la carta de tota la vida, amb un bon vi negre per anar-ho regant!
I per cert, un bon lloc per organitzar menjars de colles grans, ja que tenen diversos menjadors molt ben restaurats per poder-hi fer bones xefles.
Vet aquí el culpable de tot plegat, amb un de les seves víctimes gastròpodes...
Amunt i siberians!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada